Maklumat Video berkaitan Pulau Aman Pulau Pinang

Kepada anda yang ingin berkunjung ke Pulau Aman, anda boleh menonton klip video yang tertera dibawah. Anda hanya perlu Taipkan (Pulau Aman) dalam kotak carian dibawah ini. Klip Video ini diharapkan dapat membantu anda dalam membuat perancangan aktiviti yang ingin dijalankan. Sekian terima kasih.

Fokus Perniagaan

Perniagaan Rumah Tamu Kita memfokuskan beberapa pakej penginapaan, dan pakej pelancongan yang berkualiti, lain dari yang lain, Pakej penginapan dan pelancongan ini diambil kira bagi memenuhi permintaan tinggi daripada pelajar IPTA, Pelancong luar Negara (bacpakes) Orang Perseorangan, kakitangan Kerajaan luar dari Pulau Pinang,Syarikat Multinasional, dan golongan Usahawan .

Promosi Semperna Cuti Sekolah

Cuti sekolah menjelang tiba. Macam-macam aktiviti yang dirancang seperti Majlis kenduri , percutian bersama-sama keluarga, rakan-rakan, urusan kerja, mahupun urusan perniagaan. Kami Warga RTK mengalu-alukan kedatangan anda ke Rumah Tamu Kita ke Pulau Pinang. Sempena Cuti Sekolah ini kami menawarkan promosi untuk Rumah Tamu Kita iaitu RM 55.00 hanya untuk sebuah Rumah. Jadikanlah RumahTamu Kita sebagai tempat pilihan anda.

Tuesday, May 25, 2010

Rumah Tamu, Rumah Penginapan, Homestay, Rumah persekutuan

Assalamualaikum Kini kami menawarkan pakej penginapan RM 55.00 untuk sebuah rumah sempena musim cuti sekolah.

No comments:

Post a Comment